2019 SKODA YETI FIYAT LISTESI, YAKIT TÜKETIMI, ÖZELLIKLERI

2019 Skoda Yeti

 

Çek cumhuriyetinde ilk test sürüşleri tamamlanan Skoda Yeti, İlgi çekici bir tasarımla araba dünyasına girmiştir. Bu anlamda yeni model arabalar arasında en iyisi olma durumuna gelmiştir. Yenilenen 2019 Skoda yeti modelinde teknolojik bağlamda birçok yenilik sunulmuştur.

 

Yeni Yüzü İle 2019 Skoda Yeti Dış Tasarım

 

Diğer SUV modellerine oranla, daha küçük bir yapıya sahiptir. Gün içinde daha rahat bir sürüş için, led ışıklarla estetik katılmış ve Bi-Xeon farlarla ile de daha güçlü bir hale gelmiştir.

 

C şeklinde dizayn edilmiş iki şekilde aydınlatma işlemi yapan arka stop ışıkları da led far sayesinde güçlendirilmiştir. Araba modelleri arasında her gün daha da ileriye giden Skoda, yeti modelinde kendine özgü bir ızgara tasarımı, parıltılı bir siyah ile tasarlanmış spoiler sistemi bulunmaktadır.

 

Aracın dıştan görünümü, diğer araba tasarımları arasında en ilgi çekici rolü üstlenmektedir. Yeni yeti modelinde birçok renk seçeneği bulunmaktadır. Alıcılara 15 farklı renk seçeneği, 5 farklı iç tasarım renk seçeneği ve alıcının isteği doğrultunda 6 farklı jant seçeneğine sahiptir.

 

 

Yeni Yüzü İle 2019 Skoda Yeti İç Tasarım

 

Doğrudan bir geçiş sistemine sahip olan yeni yeti, bu geçiş sistemine sahip bir şanzıman ile dizayn edilmiştir. Off-road özelliği sayesinde birçok stabilize alanda, arazilerde zorlanmadan rahat bir şekilde sürüş sağlamaktadır. Otomatik dgs vites sistemine sahiptir.

 

Elektronik bir kontrol sistemi ile dört tekerleğinde de olan çekiş sayesinde kullanıcıyı tatmine edecek bir performansa sahiptir. İç tasarımın birden çok saklama alanı mevcuttur. Bir arabadan beklenilen ne varsa karşılayabilecek bir potansiyele sahiptir.

 

Teknik Özellikleri

 

100 km hıza yaklaşık olarak 11 saniyede ulaşabilmektedir. Azami olarak 180 km hıza kadar çıkabilmektedir. Aracın dizel seçeneği bulunmamaktadır. Sadece benzinli bir şekilde üretilmiştir. Hem otomatik hem de manuel vites seçeneği bulunmaktadır. 1.2 tsi 110 beygir ve 1.4 tsi 125 beygir olarak iki şekilde motor gücüne sahip olarak tasarlanmıştır.

 

Yakıt Tüketimi

 

2019 Skoda Yeti 100 kilometre bazında yaklaşık olarak 7 litre benzin tüketmektedir. Aracın performansına göre oldukça iyi yakıt performansıdır.

 

2019 Skoda Yeti Fiyatı

Skoda Yeti araba fiyatları 84.900 Türk Lirası ile başlayan fiyatlar satışa sunulmuştur. Alıcının talebine birçok opsiyonel özellik eklenebilmektedir. En full modelinin fiyatı 92.000 Türk Lirasıdır.

 

6 aylık ödeme planı ve vade oranları

aracını 6 ay taksitle satın alabilirsiniz. Şu anda 6 aylık ödeme planını görüntülüyorsunuz?

Aylık vade oranı 0.90 üzerinden hesaplanmıştır. Ayrıntılı bilgi için ilan sahibi ile iletişime geçebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda arabasını senet ile veya banka kredisi ile satın alabileceğiniz diğer taksit seçeneklerini görebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

TAKSİT SAYISI TAKSİT TUTARI KALAN BORÇ
1. AY 0.00 TL 0.00 TL
2. AY 0.00 TL 0.00 TL
3. AY 0.00 TL 0.00 TL
4. AY 0.00 TL 0.00 TL
5. AY 0.00 TL 0.00 TL
6. AY 0.00 TL 0.00 TL
peşin satış fiyatı

0

6 aylık taksitle satış fiyatı

0


aylık ödenecek taksit tutarı

0 x 6

6 aylık vade farkı

0


TAKSİT SEÇENEKLERİ

6 ay taksit göster 12 ay taksit göster 24 ay taksit göster 36 ay taksit göster 48 ay taksit göster

Bu ilana benzer arama terimleri: