2017 YENİ FORD CONNECT SIFIR ARAÇ KAMPANYASI

Sponsorlu Bağlantılar

Ford hafif ticari araçlar sınıfında oldukça etkili olan Toruerno Connet serisi yeni nesil teknolojileri ve motor seçenekleri ile kullanıcıdan tam not almayı başardı.

2017 Model Ford Tourneo Connect şık görünümü yanı sora iç aksamında da oldukça etkili. Özellikle kombi modelinde bulunan cam tavan seçeneği ile binek bir otomobilden fazlasını sunuyor.

Güncel Ford teknolojilerini tam anlamı ile barındıran 2017 model Ford Touerneo Connet sınıfında güvenlik konusunda ileri gelen markalar arasında yer alıyor.

Yapılan testler sonucu 2017 model Ford Connect 1.6 TDCİ 115 beygir 6 ileri düz şanzıman motor seçeneği şehir içinde 5,7 litre, şehir dışında 4,4 litre karma olarak yakıt tüketimi ise 4,9 litre olarak belirtlenmiştir.

Ayrıca Yeni Touerneo Connect için uzatılmış bakım aralıkları ile ekonomik olarak ciddi katkılar sağlıyor.

Ford hafif ticari araçlar kampanyası için geçerli olan Yeni Ford Connect yüzde sıfır faiz avantajı ile satın alınabiliyor.

20.000 TL  tutarında banka kredisi tutarı için 20 ay yüzde sıfır faiz imkanı sunan Ford, 4 yıl boya ve mekanik aksam garantisi ve 100.000 Km’de motor garantisi veriyor.
Uygun ödeme imkanlarından faydalanarak 2017 Model Ford Tourneo Connect sahibi olmak istiyorsanız size yakın bir Ford bayisine uğrayınız.

 

Bu ilana benzer arama terimleri: